tirsdag den 21. december 2010

Fransk Polynesien - Tahiti og Tikehau

Så blev det for alvor varmt. Tropisk varme - heldigvis med en konstant brise. Der er ikke noget at sige til, at søfolkene havde svært ved at forlade disse paradisiske øer. Ikke alene er der smukt, befolkningen er også utrolig venlig og imødekommende. Du bliver mødt alle steder med et smil. Der er mange historier om kvinderne i Polynesien - vi ved ikke hvilke der sande - vi kan bare konstatere at mændene er lige så imødekommende. Det er generelt et smukt folk, der oser af glæde og frihed - og travlhed er et ukendt begreb. Vi opholdt os fire dage på Tahiti, fem dage på Tikehau, der er en atol 300 km. nordøst for Tahiti med 150 indbyggere, og fem dage igen tilbage på Tahiti.


Her boede vi: 

Udsigten til Moorea - naboøen: 


Markedet i Papeete: 

Så landede vi på Tikehau: 


Vi indtog de samlede 10 km. vej på cykel. 

Resten af atolen måtte erobres gennem vand og forstenet korelrev.


Her boede vi: 

og dette var udsigten.


Disse billeder har taget en time at downloade - så nu får I et billede af den lokale øl: 



Vi bevæger os videre på vores lange rejse: 
men i et andet tempo!



Glædelig jul og godt nytår til jer alle!
Næste indlæg bliver fra Australien efter nytår!

søndag den 12. december 2010

Vi er lige her ......

Kære alle læsere af vores blog - vi har det godt!

14 dage i Fransk Polynesien med ringe eller ingen internetdækning, og uden mobildækning -  TeleDanmark her åbentbart ingen aftaler så langt hjemmefra. Når man sidder på en atol ved verdens ende - eller i hvert fald langt ude i Stillehavet, kan der også være noget befriende i, ikke at kunne andet end at glo ud over lagunen, kigge på palmer, æde fisk, drikke kølige drinks og bade med hajer!

Nu er vi i Sydney - har mødt pigerne -det er godt, og på et tidspunkt putter vi flere billeder på!

Her er en lille forsmag::










Om et par uger når vi er på Tasmanien, og får noget mere tilgængelig internet, kommer der mere! De bedste hilsner herfra - og klæd jer nu varmt på!

torsdag den 25. november 2010

Universal Studios

Universal Studios er en fantastisk oplevelse. Kuliser, action, forestillinger - i flere betydninger - 3D, 4D, oplevelsestur inde i Simpsons verden, Blues Brothers, special effekts, King Kong der træder hen over rundvisningsbussen, trænede dyr, fart, fald, bulder og brag, røg og damp, eksplosioner og fyrværkeri - og masser af vand. Man bliver våd hele tiden, Lisa i Simpsons der nyser, dinosaur mundvand, regn, stormflod, Dødens gab og ikke mindst Waterworld - plus 25 meter lodret vandfald i Jurassic Park. Otto er overrasket over, at han overlevede dagen, og Anton frydede sig!

Billederne taler for sig selv:











Kære Birgitte m.fl. - hvilken tv-serie: 

????












Og goodbye Amerika!


Næste blog bliver fra Tahiti!

onsdag den 24. november 2010

Mere Highway 1

Fra Santa Barbara er vi taget til Santa Monica, og her bliver vi, til vi flyver til Tahiti på lørdag. Alle disse "santa" byer minder om hinanden med træmoler med restauranter på - forskellen har været, at de er blevet større, har større strande og har mere "stjernedrys". Santa Monica har yderlig et tivoli på molen, der indgår  i mange film. I dag har vi været i Hollywood, Beverly Hills samt .........


Santa Babara

....stranden, nu med nye RayBan

Pelikan

Rok (eller hvordan det nu staves)

Molen...... 


..og solnedgang

På vej: 


Santa Monica

.....med tivoli 


..... og hvilken film er dette fra?

....gættede i filmen på denne i San Francisco?


Mere strand: 


Og så kom vi til: 

Oskar uddeling





Et lille udpluk af 2400 stjerner: 





Og vi fandt: 
Vi fandt ikke stedet hvor "hun" blev smidt ud af bilen, eller hvilket hus Jack Nicholson bor i, men vi fandt udsigten over LA: 



I morgen tager vi til Universal Studio!