mandag den 10. januar 2011

Bangkok

Vi ankom til hotellet i China Town kl.01 - godt trætte. Dagene har vi brugt til at trave rundt og se dele af den gamle bydel og ikke mindst templer (Wat). Vi har fået arrangeret starten og slutningen af vores tid i Asien. I morgen tirsdag d.11.1. tager vi til Ankor Wat i Cambodia. Herefter bliver det Vietnam - d.11.2 flyver vi fra Hanoi til Luang Phrabang i Laos, d.19.2. flyver vi til Chaing Mai i nord Thailand, hvor vi bl.a. skal på en tredagstur i junglen - på elefantryg - og lede efter tigerer!! Derfra tager vi toget tilbage til Bangkok, hvorfra vi flyver hjem!

Kære Sissel og Søren - gæt hotellet?


Phra Maha Mondop - den gyldne budda i ChinaTown: 

China Town: 

.....med et af mange markeder.

Wat Pho: 


med liggende Budda - 15 x 46 meter


Alle disse Chedi formet som en kantet klokke symbolisere Thailands første konger. Der er 95 "klokker" - de tre her øverst er for de første tre Ramaer: 


Her skulle være den største samling af Budda figurer. 

Bag TukTuk'erne var det blevet tid til at slukke tørsten: 


Wat Phra Kaew og Grand Palace: 





Og så tog vi en båd "hjem" 

Men inden da var vi blevet stænket til med noget vand, og fået en masse ord (som vi ikke forstod) om lykke, held og et godt liv med på vejen af en gammel munk i Wat Pho. Samt besmykket med perler og Budda figurer - mod donation til Templet: 

Det var noget af en oplevelse - da vi sagde tak og forvel, sagde munken på dansk: "på gensyn"!

Sådan ser en Buddistisk beriget dansker ud: 
'
.... i øvrigt er Otto blevet klappet på maven af mange med ordene "Big Budda"


Og således fyldt med gode ord og beskyttelse er vi klar til at bevæge os mod nye oplevelser!
Næste blog bliver fra Ankor Wat!

1 kommentar:

  1. YEAH! hvor er det fedt at se billeder fra Bangkok! Sjovt i boede på Shanghai In! Var China town ikke vildt! Var i mon over og spise på Cantin house (på den anden side af gaden). Spændende med Ankor Wat! Glæder mig til at se billeder! Men glæder mig endnu mere til at følge med når i er i Vietnam! Hvis i har brug for mere a la Tahiti - så overvej lig Phu Quoc (ø sydvest for Vietnam)! Jeres billeder fra Tahiti ligner meget vores fra Phu Quoc!

    Kys Sissel

    SvarSlet